77.77.73.37
Ακουολογικές Υπηρεσίες για ενήλικες

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης είναι τα πρώτα στην Κύπρο που πρόσφεραν την τεχνολογία ακουστικών βοηθημάτων, για επιστημονική αξιολόγηση και αντιμετώπιση της απώλειας ακοής. Τα Κέντρα έθεσαν τα θεμέλια για την εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας στην Κύπρο.

Σήμερα χρησιμοποιούμε επιστημονικές μεθόδους για ακριβή προγραμματισμό ψηφιακών ακουστικών βαρηκοΐας. Τα ακουστικά βοηθήματα για ανθρώπους που υποφέρουν από ακουστική απώλεια ή εμβοές (βουητό των αυτιών), σήμερα είναι πολύ μικρά και εξαιρετικά πολύπλοκα σε μηχανισμό, ασύγκριτης απόδοσης.

Διαβάστε Περισσότερα
Παιδιατρικές Υπηρεσίες

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης προσφέρουν σύγχρονες και εξειδικευμένες κλινικές υπηρεσίες παρέχοντας πλήρη διαγνωστική αξιολόγηση για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Οι υπηρεσίες μας παρέχουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για την εξέταση των παιδιών  από 0 – 16 ετών κατά τη διάρκεια του ύπνου ή του παιχνιδιού  σύμφωνα με τη χρονολογική περίοδο και τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού. Οι γονείς μπορούν άμεσα να επικοινωνήσουν μαζί μας για τις εξετάσεις των παιδιών τους.

Διαβάστε Περισσότερα
Ίλιγγος

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης προσφέρουν εξειδικευμένες αξιολογήσεις και αντιμετώπιση παθήσεων του Λαβυρίνθου, Ιλίγγου, Ισορροπίας και Αστάθειας σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και φιλικό περιβάλλον.

Δεχόμαστε ασθενείς από Ωτορινολαρυγγολόγους, Νευρολόγους, Παθολόγους, και άλλους ειδικούς. Επίσης και από το ίδιο το άτομο αν έχει κάνει πρόσφατο ιατρικό έλεγχο.

Διαβάστε Περισσότερα
Εμβοές

Οι εμβοές είναι μια ενοχλητική και οδυνηρή κατάσταση που επηρεάζει πάρα πολλούς ανθρώπους (περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Οι άνθρωποι που υποφέρουν από εμβοές ακούν θορύβους που μπορεί να είναι ψηλής συχνότητας σφύριγμα ή κουδούνισμα ή βουητό ή άλλους συριστικούς ήχους.

Διαβάστε Περισσότερα
Τεχνικές Υπηρεσίες

Από το 1949, λειτουργούμε επιτυχώς τεχνικό εργαστήριο, με τα πιο ψηλά επίπεδα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, προσοντούχοι και έμπειροι τεχνικοί μας συναρμολογούν στα μέτρα του πελάτη κάθε είδους ακουστικό με την εξουσιοδότηση και έγκριση των παγκοσμίως γνωστών κατασκευαστών Ελβετίας και Δανίας, PHONAK και OTICON αντίστοιχα. Φροντίζουμε ώστε πάντοτε να διαθέτουμε, όλη τη σειρά ανταλλακτικών, για άμεση και επιστημονική εξυπηρέτηση.

Διαβάστε Περισσότερα
Εγκαταστάσεις Ιατρικού και Ακουολογικού Εξοπλισμού

Για πληροφορίες σχετικά με Εγκαταστάσεις Ιατρικού και Ακουολογικού Εξοπλισμού, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 77.77.73.37.