77.77.73.37

Ακουολογικές Υπηρεσίες για ενήλικες με προβλήματα ακοής:

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης είναι τα πρώτα στην Κύπρο που πρόσφεραν την τεχνολογία ακουστικών βοηθημάτων, για επιστημονική αξιολόγηση και αντιμετώπιση της απώλειας ακοής. Τα Κέντρα έθεσαν τα θεμέλια για την εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας στην Κύπρο.

Σήμερα χρησιμοποιούμε επιστημονικές μεθόδους για ακριβή προγραμματισμό ψηφιακών ακουστικών βαρηκοΐας. Τα ακουστικά βοηθήματα για ανθρώπους που υποφέρουν από ακουστική απώλεια ή εμβοές (βουητό των αυτιών), σήμερα είναι πολύ μικρά και εξαιρετικά πολύπλοκα σε μηχανισμό, ασύγκριτης απόδοσης.

Γίνετε και εσείς ένας από τούς χιλιάδες ενήλικες που εξυπηρετήθηκαν επιτυχώς για πολλά τώρα χρόνια από τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης και αποκτήστε τη μέγιστη απόδοση που μπορείτε να έχετε με την τελευταία τεχνολογία, ώστε:

  • Η ποιότητα της ζωής σας να βελτιωθεί σημαντικά.
  • Να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.
  • Να βελτιώσετε την επικοινωνία με την οικογένεια σας, τις κοινωνικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.
  • Να έχετε συνεχή και εγγυημένη τεχνική υποστήριξη.

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες και διεθνή τεκμηριωμένες μεθόδους για τη διάγνωση της ακουστικής απώλειας, την εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας, χρησιμοποιώντας στρατηγικές που επιτρέπουν συγκρίσεις, συνεχή έλεγχο και συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες βασισμένες σε Ευρωπαϊκά πρωτόκολλα.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε κατ’ ευθείαν από μόνος/η σας. Ένας μεγάλος αριθμός πελατών μας παραπέμπονται από γιατρούς ωτορινολαρυγγολόγους (ΩΡΛ), με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο γιατρός (ΩΡΛ) θα παράσχει την ιατρική περίθαλψη που ενδεχομένως χρειάζεστε, αν υπάρχει μόλυνση, πόνος στο αυτί, διάτρητο τύμπανο κ.τ.λ. καταστάσεις που επηρεάζουν την εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας.

Αν εσείς ή άλλο μέλος της οικογένειας σας ή φίλοι σας, υποψιάζεστε ότι ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα ακοής μπορείτε απλά να μας επισκεφτείτε για τεστ ακοής. Θα συζητήσουμε τα ευρήματα, τα συμπτώματα σας και πως αυτά επηρεάζουν τον τρόπο ζωής σας. Θα σας εξηγήσουμε τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και θα σας δώσουμε τις ανάλογες συμβουλές για να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση για αντιμετώπιση της βαρηκοΐας.

Ποιο είναι το καλύτερο ακουστικό για μένα;
Το πιο ακριβό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και το πιο κατάλληλο ακουστικό για τον καθένα. Σήμερα υπάρχουν πολλά ενδωτιαία και οπισθωτιαία μοντέλα σε πολύ χαμηλό κόστος που δε φαίνονται σχεδόν καθόλου, από τα οποία μπορεί να επιλέξει κάποιος.

Στα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης, η διαδικασία που ακολουθούμε για επιτυχημένη αντιμετώπιση της βαρηκοΐας εκτός από την επιλογή ακουστικού στα πλαίσια των οικονομικών σας δυνατοτήτων σας, είναι:

1.    Πλήρης ακουολογική διάγνωση.
2.    Πλήρης αξιολόγηση των αναγκών.
3.    Επιλογή κατάλληλων, ποιοτικών και αξιόπιστων ακουστικών, βαρηκοΐας.
4.    Σωστή ρύθμιση και εφαρμογή.
5.    Συνεχή και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Ακολουθώντας τα πιο πάνω βήματα σας εγγυόμαστε μέγιστη ικανοποίηση από τα ακουστικά βοηθήματα σας. Οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν τα καλύτερο παράδειγμα. Η υπόσχεση μας σε σας είναι: «βελτίωση της ποιότητας ζωής σας στον μέγιστο δυνατό βαθμό!».